Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Jäljet aavikolla

La piste 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 204499EAN: 6438044122855

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

G­ra­ce ti­pu­te­taan Af­rik­kaan ka­ran­neen Greg-isänsä luo hiu­kan nor­maa­lis­ta yh­teis­huol­ta­juus­toi­min­nas­ta poik­kea­vis­sa olo­suh­teis­sa.

G­ra­ce (Ca­mil­le Sum­mers) ti­pu­te­taan Af­rik­kaan ka­ran­neen Greg-isänsä (Ju­lian Sands) luo hiu­kan nor­maa­lis­ta yh­teis­huol­ta­juus­toi­min­nas­ta poik­kea­vis­sa olo­suh­teis­sa. Pitkä tau­ko ta­paa­mi­sis­sa saa jat­koa, kun isuk­ki jou­tuu eroon tyttä­restään äk­kinäis­ten kään­tei­den joh­dos­ta. Isän­metsäs­tys vie­raal­la maa­perällä haas­taa.
In­hi­mil­li­nen rans­ka­lais­teos muis­tut­taa las­te­ne­lo­ku­vien kaa­vas­ta, draa­ma on luet­ta­vis­sa eräästä­kin piir­re­tystä. Ju­lian Sands on har­voin jättä­nyt it­sestään näin po­si­tii­vis­ta mie­li­ku­vaa – etenkään ni­mi­roo­lien­sa jäl­keen.

Kuva, ääni & ekstrat

Hiukan haaleaa kauneutta sävyissä. Ohutta sumua filmin päällä. Jumalaisesti kuvatut maisemat Afrikan auringossa. Puhe toistuu kauniisti, ranskalaiseen malliin. Monikaiutinmiksaus toimii mehevästi. Ei lainkaan ekstroja. Tunnetaan myös kansainvälisessä levityksessä nimellä The Trail. (VA)
15/09/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy