Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

7 rohkeata miestä

The Magnificent Seven 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1960Kesto: 128 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 56605EAN: 6438044621969

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

"­Lam­paat ke­ritään vain sik­si, että ne ovat lam­pai­ta".

"Lam­paat ke­ritään vain sik­si, että ne ovat lam­pai­ta".
Ja­pa­ni­lai­nen mes­ta­rioh­jaa­ja Aki­ra Ku­ro­sawa ha­lu­si tehdä Seit­semästä sa­mu­rais­taan idän wes­ter­nin ja jen­kit sul­ki­vat ym­pyrän oh­jaa­mal­la oman­sa: pis­too­li­san­ka­rit pe­las­ta­vat maa­jus­se­ja.
7 roh­kea­ta miestä on lii­kut­ta­van suo­ra­vii­vai­nen ja naii­vi, hie­man yliar­vos­tet­tu ny­ky­kat­san­nos­ta. Se sisältää jäl­ki-mc­cart­hyis­min idea­lis­tis­ta hen­keä ja en­na­koi Hu­man Rights -liik­keen nou­sua. Jo­ku voi­si pitää nyt elo­ku­vaa pitkäs­tyttävänä sa­maan ta­paan kuin ai­koi­naan Uni­ted Ar­tists -yh­tiössä tuu­mat­tiin.

Kuva, ääni & ekstrat

DVD-version vaakaviivat värisivät, mutta BD korjaa tämän virheen. Uusi DTS HD-MA5.1-raita sisältää jonkin verran tilaefektejä, eivätkä esimerkiksi laukausten äänet kuulosta enää niin keinotekoisilta. Ekstroissa 77 min. dokumentit, kommenttiraidalla mm. James Coburn ja Eli Wallach, kaikkien osien trailerit ja kuvagalleria. (PS)
04/08/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy