Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Next

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 204590EAN: 6438044104950

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vauh­di­kas, mut­ta pos­ket­to­man ä­ly­va­paa ta­ri­na selvännä­kijästä, jon­ka tai­toa nähdä 2 mi­nuut­tia tu­le­vai­suu­teen FBI ha­luaa hyö­dyntää ka­don­neen ydinkär­jen metsästä­mi­sessä.

Vauh­di­kas, mut­ta pos­ket­to­man ä­ly­va­paa ta­ri­na selvännä­kijästä (Ni­co­las Ca­ge), jon­ka tai­toa nähdä 2 mi­nuut­tia tu­le­vai­suu­teen FBI ha­luaa hyö­dyntää ka­don­neen ydinkär­jen metsästä­mi­sessä. Asial­li­sen va­ka­vas­ta il­meestä huo­li­mat­ta tämä on pi­kem­min­kin ta­hat­to­man haus­ka su­per­san­ka­ri­ko­me­dia kuin va­ka­vas­ti otet­ta­va tril­le­ri. Pe­rus­tuu löyhäs­ti Phi­lip K. Dic­kin no­vel­liin "T­he Gol­den Man", mut­ta ko­ko­nai­suus on vä­kinäi­ses­ti ko­koon­kur­sit­tu ko­koel­ma ro­man­tiik­kaa, sci­fiä ja toi­min­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on miellyttävän laadukas niin väritoiston kuin tarkkuudenkin osalta, eikä toiston levollisuudessakaan juuri ole moittimista. Ääniraita on tarjolla sekä Dolby- että DTS-muodossa, joista molemmat tarjoilevat tyylikkään tummasävyisen ja tilavan action-ääniraidan. Ekstroissa keskinkertainen making of (18 min.), Jessica Bielin mielipiteitä tulevaisuuden näkemisestä (2 min.) ja dokumentit elokuvan tarinasta (7 min.) ja erikoistehosteista (8 min.). Ekstrat on tekstitetty suomeksi. (IJ)
13/10/2008
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy