Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Eragon

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2006Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS HD
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 203972EAN: 7391772511706

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tol­kien-­vai­kut­tei­nen fan­ta­sia kuu­los­taa ki­ro­sa­nal­ta pe­rin­tei­sen sci­fin-­har­ras­ta­jan kor­vis­sa.

Tol­kien-vai­kut­tei­nen fan­ta­sia kuu­los­taa ki­ro­sa­nal­ta pe­rin­tei­sen sci­fin-har­ras­ta­jan kor­vis­sa. Rin­nak­kais­maail­mat täyt­tyvät hal­tiois­ta ja ör­keistä niin, et­tei Sor­mus­ten her­ran­sa 1970-lu­vun alus­sa lu­ke­nut pys­ty ot­ta­maan kai­ken­kar­vai­sia ko­pioi­ta to­sis­saan.
Näin suh­tau­dut­tiin myös Ch­ris­top­her Pao­li­nin lo­hikäär­met­ri­lo­giaan. Kri­tiik­kiä lisä­si tie­toi­suus siitä, että kir­jai­li­ja oli 15-vuo­tias.
It­se asias­sa kir­jat toi­mi­vat juu­ri poi­ka­kir­ja­mai­sen in­nos­tuk­sen­sa an­sios­ta, eivätkä yh­tymä­koh­dat Tol­kie­niin ja Täh­tien so­taan juu­ri pai­na­kaan. Myös elo­ku­va­ver­sio on ai­na­kin hie­man mai­net­taan pa­rem­pi.
Tuo­tan­nol­li­nen sat­saus oli­si voi­nut ol­la suu­rem­pi. Fan­ta­sia on kal­lis gen­re. Dra­ma­tur­gi­sia köm­pe­lyyk­siä ja lap­sel­li­suuk­sia ei kui­ten­kaan jak­sa päi­vi­tellä pitkään, sillä it­se lo­hikäär­me tun­tuu pe­rin vieh­keältä.

Kuva, ääni & ekstrat

Eragon oli DVD:n audiovisuaalisena tuotteena erinomainen. BD puolestaan on taattua teräväpiirtotasoa, ei sen enempää. Ekstroihin on tallennettu vain traileri eikä kahden levyn DVD:n runsaita dokumentteja ja poistettuja kohtauksia. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy