Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Naisen muotokuva

The Portrait of a Lady 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 139 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 100035EAN: 6415018617173

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kak­si­naa­mai­nen nai­nen saa nuo­ren pe­rijättä­ren sol­mi­maan avio­lii­ton sa­dis­ti­mie­hen kans­sa.

Kak­si­naa­mai­nen nai­nen (Bar­ba­ra Hers­hey) saa nuo­ren pe­rijättä­ren (Ni­co­le Kid­man) sol­mi­maan avio­lii­ton sa­dis­ti­mie­hen (John Mal­ko­vich) kans­sa. Pik­ku hil­jaa nai­nen ymmärtää jou­tu­neen­sa sa­la­lii­ton uh­rik­si. Ku­vaa hy­vin 1800-lu­vun van­hoil­lis­ta il­ma­pii­riä, mut­ta tah­ti on suo­ras­taan puu­dut­ta­va. Pe­rus­tuu Hen­ry Ja­me­sin ro­maa­niin.
Ko­ko­ku­va ei ole täl­lai­sel­le epoo­kil­le oi­kea ku­va­suh­de. Vain ste­reo­rai­ta. Ei ekst­ro­ja.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy