Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

My Fair Lady

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1964Kesto: 173 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.20
Ääniraita: Dolby TrueHD7.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 7340112718459

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ke­peäs­ti ar­ti­ku­loi­va klas­sik­ko­mu­si­kaa­li ker­too ajat­to­man ta­ri­nan iki­sin­kus­ta fo­ne­tii­kan pro­fes­so­ris­ta, jo­ka ot­taa vas­taan haas­teen kou­lut­taa ka­tu­jen kas­va­tis­ta seu­ra­pii­rien la­dyn.

Ke­peäs­ti ar­ti­ku­loi­va klas­sik­ko­mu­si­kaa­li ker­too ajat­to­man ta­ri­nan iki­sin­kus­ta fo­ne­tii­kan pro­fes­so­ris­ta (Rex Har­ri­son), jo­ka ot­taa vas­taan haas­teen kou­lut­taa ka­tu­jen kas­va­tis­ta (Aud­rey Hep­burn) seu­ra­pii­rien la­dyn. Mu­si­kaa­lin muo­toon ra­ken­net­tu ta­ri­na sol­juu ilah­dut­taen ja ihas­tut­taen vaik­ka juo­ni on­kin hy­vin tut­tu.

Kuva, ääni & ekstrat

Vakaa ja sävykäs kuva. Viitseliäästi lavastettu ja puvustettu elokuva on komeaa katsottavaa. Ajalle tyypillinen studiomaisuus häviää ajatuksissa taka-alalle voimakkaan kylläisten värien ja terävän kuvan hyvin esilletuomien yksityiskohtien viedessä huomion. Äänipuolella dialogi toistuu prosodisen projisoidusti ja selkeästi artikuloiden, kuten kaikki sanailu ja laulanta huomioiden toivoa sopiikin. Silti ulosanti on lupsakan pehmeää. Takavuosien Special Edition DVD:stä poiketen tämä julkaisu on ekstraton. (IJ)
19/04/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy