Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Gauntlet

Luotikuja 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1977Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Si­vu­rai­teil­le luis­ta­nut po­lii­si saat­taa to­dis­ta­jaa lä­pi Las Ve­ga­sin ma­fian ja kor­rup­toi­tu­neen po­lii­sin am­pu­man 8 000 luo­din ku­jan.

Si­vu­rai­teil­le luis­ta­nut po­lii­si (C­lint Eas­twood) saat­taa to­dis­ta­jaa lä­pi Las Ve­ga­sin ma­fian ja kor­rup­toi­tu­neen po­lii­sin am­pu­man 8 000 luo­din ku­jan. Yk­sikään ei osu.
Uh­rat­ta­vak­si aiot­tu kyttä osoit­tau­tuu­kin ko­vak­si luuk­si suo­jel­les­saan en­tistä ilo­tyttöä (tu­le­va vai­mo Sand­ra Loc­ke). Päättö­mim­piä Eas­twoo­din ry­mis­te­lyjä ja vä­hi­ten ar­vos­tet­tu­ja 1970-lu­vun töitä. Me­net­te­lee ko­koel­man täy­den­nyk­senä.

Kuva, ääni & ekstrat

Eurooppalaiset hyötyvät, saamme kaikkien aikojen kansitaiteilijan Frank Frazettan taidetta clip-kannen päällä. Leikattu versio. Panavision-kuva toistuu keskitasolla ääniraidan tapaan. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy