Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Amelia

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 228677EAN: 6438044250657

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­me­lia Ear­har­tin ni­mi on jää­nyt elämään, vaik­ka kat­so­ja ei oli­si his­to­rias­ta saa­ti il­mai­lun his­to­rias­ta kiin­nos­tu­nut.

A­me­lia Ear­har­tin ni­mi on jää­nyt elämään, vaik­ka kat­so­ja ei oli­si his­to­rias­ta saa­ti il­mai­lun his­to­rias­ta kiin­nos­tu­nut. Jos hän Ear­hart oli ol­lut pelkästään en­simmäi­nen At­lan­tin ylittä­nyt nais­pi­lot­ti, se ei tätä se­littäi­si. Tar­vi­taan se­littämätön ka­toa­mi­nen eräällä ennä­tys­len­nol­la. Näin myy­tit jäävät elämään.
A­me­lia ku­vaa tätä kaik­kea ai­ka ta­sa­pak­sus­ti, mut­ta pio­nee­ria­jan tuot­teis­ta­mi­sen tark­ka ku­vaus ja vii­mei­nen dra­maat­ti­nen koh­taus ovat hy­viä syitä kat­soa tätä jo­pa pe­rus­kat­so­jien näkö­kul­mas­ta. Il­mai­lun har­ras­ta­jat viih­ty­nevät jo­ka ta­pauk­ses­sa pelkästään kau­nii­ta, en­tisöi­tyjä len­to­ko­nei­ta kat­se­le­mal­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ekstroissa 14 min. poistettuja kohtauksia. (PS)
30/05/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy