Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

The Notorious Bettie Page

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 205045EAN: 6415750021153

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ma­ri­lyn Mon­roe pys­tyi nou­se­maan pi­nup-­ku­vis­ta elo­ku­vatäh­dek­si.

Ma­ri­lyn Mon­roe pys­tyi nou­se­maan pi­nup-ku­vis­ta elo­ku­vatäh­dek­si. Bet­tie Pa­gel­le sitä ei suo­tu, ja luul­ta­vas­ti sik­si, että hä­nen muo­dos­ta­man­sa mie­li­ku­va oli niin vah­va 1940-lu­vun lo­pul­la nuo­ruut­taan elä­neil­le ame­rik­ka­lais­mie­hil­le.
Viat­to­man näköi­nen etelän tyttö pu­keu­tui nah­kaan ja tart­tui piis­kaan ta­val­la, jo­ka on ylittämätön ja ai­nut­laa­tui­nen por­nog­ra­fian his­to­rias­sa. Tus­kin ku­kaan muu on pys­ty­nyt luo­maan tur­mel­tu­mat­to­man luon­non­lap­sen ima­goa S/M-ku­vas­tos­sa.
Kult­ti­hah­mois­ta on vai­kea tehdä elo­ku­via. Tämä­kin jää pe­rin pin­ta­puo­li­sek­si raa­pai­suk­si, ai­van kuin ku­vaa­ja ja oh­jaa­ja eivät sai­si kos­kea, vain kat­soa.

Kuva & ääni

New Yorkin kohtauksia kuvataan tarkasti mustavalkofilmille, kun taas Floridan otokset rävähtävät ruudulle pastellisävyisenä väkirikuvana, joka muistuttaa sävyiltään aikansa kaitafilmejä. Teatteriversion mustavalko-osuuksia on kuulemme haitannut mustan sininen sävy, mitä ei ainakaan levyltä enää huomaa. Ekstroissa aidon Pagen nakupätkä (3 min.), 13 min. dokumentti, 6 min. ylijäämäotoksia ja 8+3+2+4+5 min. haastattelut.

Ekstrat

(PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy