Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Eurovision Song Contest: The Story of Fire saga

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2020Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
HD 1.85
Ääniraita: 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pik­ku­po­jas­ta as­ti eu­ro­vii­suis­ta haa­veil­lut is­lan­ti­lais­mies saa mah­dol­li­suu­den heittäy­tyä vii­su­hump­paan ja löytää pait­si it­sensä myös elämänsä rak­kau­den.

Pik­ku­po­jas­ta as­ti eu­ro­vii­suis­ta haa­veil­lut is­lan­ti­lais­mies (Will Fer­rell) saa mah­dol­li­suu­den heittäy­tyä vii­su­hump­paan ja löytää pait­si it­sensä myös elämänsä rak­kau­den (Rac­hel McA­dams).
A­me­rik­ka­lai­nen Fer­rell sai en­si­kos­ke­tuk­sen­sa eu­ro­vii­sui­hin ruot­sa­lais­syn­tyi­sen vai­mon­sa kaut­ta, ja nä­ki tässä oi­val­li­sen ko­me­dian pai­kan. Mik­sipä ei. Eu­ro­vii­sut ovat hil­peä se­koi­tus sir­kus­hu­ve­ja, joi­ta ei voi ot­taa va­ka­vas­ti vaik­ka kuin­ka kiih­koisän­maal­li­sin la­sein asiaa tar­kas­te­li­si. Glit­ter ja pop­pi­pol­jen­to ovat tässä­kin omiaan fii­listä nos­tat­ta­maan, ja vaik­ka Fer­rel­lin kä­si­kir­joi­tuk­ses­ta ei ne­ro­kas­ta ko­reog­ra­fiaa saa­kaan, on sop­pa hyvän­tuu­li­nen ja viih­dyttävä. Muu­ta­mas­sa mu­siik­ki­nu­me­ros­sa on myös is­kua ihan vii­su­voit­ta­jak­si as­ti.
Yh­teis­työssä Eu­ro­pean Broad­cas­ting Unio­nin (E­BU) kans­sa teh­ty elo­ku­va ir­vai­lee lem­peäs­ti Eu­ro­vi­sion-pe­rin­teel­le ja mu­ka­na on myös muu­ta­ma tut­tu kas­vo vii­suis­ta. Mu­ka­na vi­lah­ta­vat mm. Ale­xan­der Ry­bak (Nor­ja 2009, 2018), Conc­hi­ta Wurst (Itä­val­ta 2014) ja Net­ta (Is­rael 2018). To­sin Lor­di on siir­ret­ty Val­ko-Venäjäl­le. Rac­hel McA­dam­sin lau­luää­nel­le te­hos­tus­ta on puo­les­taan tuo­nut ruot­sa­lai­nen Mol­ly Sandén.

Kuva, ääni & ekstrat

Upea kuva on terävä, värikylläinen ja hallittu. Miljööt Islannista Edinburghiin ovat komeasti kohdallaan, eikä anti jää viisulavojenkaan osalta suppeaksi. Ääniraita on välitön, tehosteiltaan tarpeen mukaan iskevä ja musiikiltaan aina osuvan popittava. (IJ)
01/07/2020

Traileri

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy