Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Naispaholainen

She-Devil 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 87926EAN: 438044039252

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ti­lin­tar­kas­ta­ja Bob Patc­hett jou­tuu han­ka­laan ti­lan­tee­seen.

Ti­lin­tar­kas­ta­ja Bob Patc­hett (Ed Beg­ley Jr.) jou­tuu han­ka­laan ti­lan­tee­seen. Me­nes­tys­kir­jai­li­ja Ma­ry Fis­her (Me­ryl St­reep) osoit­taa sek­suaa­lis­ta kiin­nos­tus­ta mie­heen, jon­ka oma avio­liit­to on ka­tast­ro­fi­ti­las­sa.
Oh­jaa­ja Su­san Sei­del­man pai­not­taa per­heenäi­ti Rut­hin (Ro­sean­ne Barr) kär­si­myk­siä tämän jou­tues­sa tais­te­le­maan avio­mie­hensä suo­sios­ta yli­voi­mais­ta vas­tus­ta­jaa vas­taan. Ruth sym­bo­loi nai­sen oi­keut­ta yhtäläi­seen va­pau­teen ku­va­ten tämän yk­sinäi­senä su­ku­puo­len­sa puo­les­ta­pu­hu­ja­na, ko­tiäi­tien va­paus­tais­te­li­ja­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva välttää, valmistusvuosiluku näkyy toki värisävyissä. Ääniraita on tasapaksu, toisaalta dialogiltaan hallittu. Ei lisämateriaaleja. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy