Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

A Little Princess

Pikku prinsessa 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sa­lai­sen puu­tar­han kir­joit­ta­jan Fran­ces Hodg­son Bur­net­tin toi­seen tun­net­tuun nuor­ten­kir­jaan pe­rus­tu­va so­vi­tus.

Sa­lai­sen puu­tar­han kir­joit­ta­jan Fran­ces Hodg­son Bur­net­tin toi­seen tun­net­tuun nuor­ten­kir­jaan pe­rus­tu­va so­vi­tus. Myös tämän ta­ri­nan al­kuläh­de on vik­to­riaa­ni­sen siir­to­maa-a­jan In­tia.
Yk­sin­huol­ta­jaisä jou­tuu so­ta­toi­miin ja tyttö muut­taa New Yor­kiin yk­si­tyis­kou­luun. So­peu­tu­mi­nen on vai­keaa, mut­ta vai­keu­det on luo­tu voi­tet­ta­vik­si. Tässä ovat 1800-lu­vun nuo­ri­so­ro­maa­nin pe­ru­sai­nek­set, jot­ka kestävät myös elo­ku­va­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Samoihin aikoihin ilmestuneeseen Salaiseen puutarhaan verrattuna etuna on 5.1-ääni DS:n sijaan. Keskitason kuva ja ääni edelleen. Ei ekstroja. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy