Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

King Arthur - Director’s Cut Extended Version

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 136 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 739834503506

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jer­ry Bruck­hei­me­rin tuot­ta­ma nä­ke­mys ku­nin­gas Art­hu­rin le­gen­das­ta tun­tuu myön­tei­seltä yllä­tyk­seltä mo­nes­sa suh­tees­sa.

Jer­ry Bruck­hei­me­rin tuot­ta­ma nä­ke­mys ku­nin­gas Art­hu­rin le­gen­das­ta tun­tuu myön­tei­seltä yllä­tyk­seltä mo­nes­sa suh­tees­sa. Kos­ka Pyö­reän pöydän ri­ta­rit on li­ki­main puh­das myyt­ti ja lo­pul­ta rans­ka­lai­nen al­ku­perältään, mie­len­kiin­toi­sia teo­rioi­ta voi esittää.
K­ris­til­li­nen Roo­man val­ta­kun­ta käyttäy­tyi vielä it­sekkään ja mo­raa­lit­to­man suur­val­lan ta­voin, ja tämä yh­dis­ti Ylämään pik­tit ja Art­hu­rin Mus­tal­ta me­reltä lähtöi­sin ole­vat palk­ka­so­tu­rit.
Tu­le­vat avion­rik­ko­jat, tur­han to­pak­ka tais­te­li­ja Gui­ne­ve­re (Kei­ra Knight­ley) ja jo­pa liian rans­ka­lai­nen Lan­ce­lot (tu­le­va Mr. Fan­tas­tic Ioan Gruf­fud) ovat ro­mut­taa elo­ku­van. Art­hur (C­li­ve Owen) on kes­ki­ver­to, mut­ta sak­si­joh­ta­ja (S­tel­lan Skarsgård) ja äijämäi­nen Bors (Ray Wins­to­ne) lois­ta­vat rin­nal­la. Tans­ka­lai­nen Mads Mik­kel­sen toi Tris­ta­ni­na uut­ta skan­di­ka­ris­maa Hol­lywoo­diin.
E­lo­ku­va jää vain kar­van ver­ran neljästä täh­destä. Esi­mer­kik­si jäi­sellä jär­vellä ta­pah­tu­va tais­te­lu on hie­nos­ti to­teu­tet­tu.

Kuva, ääni & ekstrat

Näyttävä kuva on tarkka ja virheetön. Kaksi iskevää ääniraitaa, joista DTS erottelee tarkemmin. Extended-versio on 15 minuuttia pidempi kuin teatterissa nähty. Ekstroissa 14 min. dokumentti, 4 min. vaihtoehtoloppu ja kuvagalleria. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy