Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kerran bändäri - aina bändäri

The Banger Sisters 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ex-g­rou­pie päättää pa­la­ta juu­ril­leen ja et­sii kä­siinsä van­han pa­rin­sa, jos­ta on tul­lut ylä­luok­kai­nen, kilt­ti ko­tiäi­ti.

Ex-g­rou­pie (Gol­die Hawn) päättää pa­la­ta juu­ril­leen ja et­sii kä­siinsä van­han pa­rin­sa (Su­san Sa­ran­don), jos­ta on tul­lut ylä­luok­kai­nen, kilt­ti ko­tiäi­ti. Eipä me­ne kauaa­kaan, kun toi­nen­kin hais­tat­taa ai­na­kin vä­liai­kai­set pitkät är­syttäväl­le per­heel­leen, ja tä­dit läh­tevät bai­laa­maan nos­tal­giat­ri­pil­le. Rock Cock Col­lec­tion -koh­taus on haus­ka sis­ko­jen ar­vail­les­sa, mikä ku­va kuu­luu ke­nel­le­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Aiheen huomioon ottaen 5.1 voisi olla tömäkämpi soundeiltaan. Kaikille rockintoilijoille suunnattu komedia joka tapauksessa - täynnä hauska triviaa. Ekstroihin on tallennettu traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy