Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sleepy Hollow

Päätön ratsumies 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Was­hing­ton Ir­ving, ame­rik­ka­lai­sen no­vel­li­pe­rin­teen luo­ja jo 1700- ja 1800-­lu­ku­jen vaih­tees­sa, on tun­net­tu Rip van Wink­lestä, mut­ta tämän elo­ku­van jäl­keen Päätön rat­su­mies tu­li tun­ne­tum­mak­si.

Was­hing­ton Ir­ving, ame­rik­ka­lai­sen no­vel­li­pe­rin­teen luo­ja jo 1700- ja 1800-lu­ku­jen vaih­tees­sa, on tun­net­tu Rip van Wink­lestä, mut­ta tämän elo­ku­van jäl­keen Päätön rat­su­mies tu­li tun­ne­tum­mak­si. Ame­rik­ka­lai­sen elo­ku­va­pe­rin­teen uu­dis­ta­ja, myös uni­mai­sis­ta tun­nel­mis­taan kuu­lu Tim Bur­ton on­nis­tui hie­nos­ti kau­hue­lo­ku­vas­saan, jo­ka on sa­mal­la kun­nia­no­soi­tus brit­tiläi­sel­le Ham­mer-yh­tiöl­le. Vi­suaa­li­ses­ti ei tämä gen­re juu­ri­kaan ole pa­rem­paan pys­ty­nyt. Päitä tip­puu hy­vin ha­vain­nol­li­ses­ti, mut­ta sil­ti ei mistään go­res­ta ole ky­se. John­ny Depp pääo­sas­sa, Ch­ris­top­her Wal­ken kir­ves­mie­henä.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen teräksenharmaan kylmiä sävyjä vaaliva kuva, joka on tosin aika vahvasti rajattu alkuperäisestä 1.85:1-teatterisuhteestaan. Hevosenlaukka on aina hyvä surroundefekti, ja tässä riittää kopinaa joka koppiin. Ei poikkea R1-versiosta. Kaksi traileria, Behind the legend -dokumentti, ohjaajan audioraita, biografiat ja still-kuvia. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy