Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Wanderlust

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582873948

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Kuvat

Paul Rudd ja Jennifer Aniston
Paul Rudd ja Jennifer Aniston
Justin Theroux on guru Seth
Justin Theroux on guru Seth

Elokuva

Newyor­ki­lai­nen nuo­ri­pa­ri vaih­taa vil­la­gen mik­ro­lof­tin­sa ja elämän ora­van­pyörässä Geor­gian lämpöön ja kom­muu­nielämän va­pau­tu­nee­seen hul­luu­teen.

Newyor­ki­lai­nen nuo­ri­pa­ri (Paul Rudd ja Jen­ni­fer Anis­ton) vaih­taa vil­la­gen mik­ro­lof­tin­sa ja elämän ora­van­pyörässä Geor­gian lämpöön ja kom­muu­nielämän va­pau­tu­nee­seen hul­luu­teen. Va­paa rak­kaus kaik­kea elävää koh­taan on ylit­se­vuo­ta­vaa ja va­paas­ti hen­gittävä ta­ri­na pyr­kii uut­ta­maan kai­kes­ta pös­syt­te­lystä jon­kin­lais­ta elämä­nop­pia, mut­ta kaik­ki ta­pah­tuu var­sin ren­noin ran­tein. Hu­pai­sat sut­jau­tuk­set kup­li­vat toi­si­naan pin­taan kuin ru­si­nat si­mas­sa ja ko­ko trip­pi on muu­ta­maa yli­pitkää epi­so­dia lu­kuun ot­ta­ma­ta viih­dyttävä ja pe­rus­po­si­tii­vi­nen ko­ke­mus.
Le­vyltä löy­tyy elo­ku­van vi­ral­li­sen ver­sion lisäk­si lä­hes yk­si­no­maan vaih­toeh­toi­sis­ta otok­sis­ta ko­koon lei­kat­tu Bi­zar­ro-ver­sio (80 min.), jo­ka on il­mei­sen run­saas­ta imp­ro­vi­soin­nis­ta joh­tuen vä­hintään yhtä haus­ka kuin it­se vi­ral­li­nen ver­sio.

Kuva, ääni & ekstrat

Komean terävä ja hallitun vakaa kuva. Luonnolliseen erotteluun pyrkivä ja paikoin tyylitellyllä väritoistolla säväytetty kuva voi olla DVD:lle haastava paikka, mutta tässä jälki näyttää mainiolta. Puhdas ääniraita luottaa pääasiassa improvisoituun läppään, mutta myös musiikki toimii mukavasti. Ekstroissa Bizarro-version ohella poistettuja kohtauksia (7 min.) ja mokia (6 min.). (IJ)
21/08/2012

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy