Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Koodinimi: Siivooja

Codename: The Cleaner 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 204769EAN: 6420201171110

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Peh­mo agent­ti­ko­me­dia suu­pal­tis­ta pul­le­ros­ta, jo­ka herää kuol­leen FBI-a­gen­tin vie­restä kiu­sal­li­sen muis­tin­me­ne­tyk­sen ke­ra.

Peh­mo agent­ti­ko­me­dia suu­pal­tis­ta pul­le­ros­ta (Ced­ric the En­ter­tai­ner), jo­ka herää kuol­leen FBI-a­gen­tin vie­restä kiu­sal­li­sen muis­tin­me­ne­tyk­sen ke­ra. Kaa­va­mai­ses­ta juo­nes­ta puut­tuu ehkä yri­tys, mut­ta esi­tys­muo­to on su­la­va ja jo­ku­nen vit­si siellä täällä jak­saa hymäh­dyttää.

Kuva, ääni & ekstrat

Miellyttävän sävykäs ja terävä kuva täyttää myös sisällöllisesti täysiverisen elokuvan tunnusmerkit. Ääniraita hyödyntää hyvin musiikkia ja laajentaa toimintaa tilaan tehokkaammin kuin komedialta voisi odottaa. Ekstraton. (IJ)
19/09/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy