Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rautainen Coogan

Coogan's Bluff 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1968Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.74
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 76992EAN: 329190252390

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Rau­tai­nen Coo­gan ei lie­ne te­kijöi­densä pe­rin­poh­jai­sim­pia psy­ko­lo­gi­sia tut­kiel­mia, mut­ta se nou­see omaa kes­kin­ker­tai­suut­taan mer­kittävämmäk­si wes­ter­nin ja po­lii­sie­lo­ku­van ris­ti­sii­tok­se­na, ja en­nen kaik­kea Sie­gel/Eas­twood-­kak­si­kon myö­hem­pien teos­ten va­los­sa.

Rau­tai­nen Coo­gan ei lie­ne te­kijöi­densä pe­rin­poh­jai­sim­pia psy­ko­lo­gi­sia tut­kiel­mia, mut­ta se nou­see omaa kes­kin­ker­tai­suut­taan mer­kittävämmäk­si wes­ter­nin ja po­lii­sie­lo­ku­van ris­ti­sii­tok­se­na, ja en­nen kaik­kea Sie­gel/Eas­twood-kak­si­kon myö­hem­pien teos­ten va­los­sa. Itu­ja nä­kyy: Li­kai­sen Har­ryn jär­jes­telmän­vas­tai­suus, tu­le­va tv-sar­ja McC­loud.

Kuva, ääni & ekstrat

Perin rakeinen ja kohinainen kuva. Saattaa olla kropattu kuva, vaikka sommitelmat näyttävät luonnollisilta. Selkeä ja jopa aika muhkea ääniraita. Ei ekstroja. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy