Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Horse Whisperer

Hevoskuiskaaja 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 162 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mo­ni DVD-­mies on vie­nyt tämän vai­mol­le le­py­telläk­seen uu­sien av-­han­kin­to­jen ta­kia.

Mo­ni DVD-mies on vie­nyt tämän vai­mol­le le­py­telläk­seen uu­sien av-han­kin­to­jen ta­kia. Sit­ten tämän on vielä jou­tu­nut kat­so­maan.
Ro­bert Red­ford las­kel­moi­vim­mil­laan. Hän muis­tut­taa Clint Eas­twoo­dia ja Barb­ra St­rei­san­dia oh­ja­tes­saan it­seään hä­peämättömäs­ti maail­man iha­nim­mak­si ih­mi­sek­si. Ei vail­la an­sioi­ta elo­ku­va­na sil­ti. On ai­ka pitkä.

Kuva, ääni & ekstrat

Ainakin koekappaleemme jätti mustan palkin television toiseen sivureunaan. Ongelma poistui puolen tunnin jälkeen. Flipperi. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy