Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Yojimbo - onnensoturi

Yojimbo 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1961Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
2.15
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 64029EAN: 5706550024033

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­ki­ra Ku­ro­sawan valt­ti län­nessä ja taak­ka ko­to­na oli se, et­tei hä­nen tyy­linsä ol­lut liian ja­pa­ni­lai­nen.

A­ki­ra Ku­ro­sawan valt­ti län­nessä ja taak­ka ko­to­na oli se, et­tei hä­nen tyy­linsä ol­lut liian ja­pa­ni­lai­nen. Ym­pyrä sul­keu­tui tässä­kin: oh­jaa­ja ot­ti la­ji­tyy­pik­si wes­ter­nin, mut­ta pu­ki hah­mo­jen pääl­le sa­mu­raia­sut.
Ser­gio Leo­ne ot­ti myö­hem­min Ku­ro­sawan ta­ri­nan ja muut­ti sen ita­lowes­ter­nik­si. Lo­pul­ta Wal­ter Hill muut­ti rii­dan­kylväjä-ta­ri­nan gangs­te­ri­ke­hyk­siin. Al­ku­peräi­nen on eni­ten vei­ja­ri­ta­ri­na.
O­sa pu­nais­ta Aki­ra Ku­ro­sawa the Col­lec­tion -ko­koel­maa.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfinen kuva on hieman parempi kuin Mei Ah -yhtiön versio, joka kärsi teräksen sinertävästä sävystä ja printtivioista. Vastaa Criterionin tarkkuutta. Lisäksi tarjoaa kaistaleen lisäinformaatiota oikeaan reunaan. Rakeisuutta ja kuvakohinaa on tässäkin, mutta aika vähän. Selkeä monoraita. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy