Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

R.I.P.D.

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582951554

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Dark Hor­se -­kus­tan­ta­mon sar­ja­ku­vaan löyhäs­ti pe­rus­tu­va yli­luon­nol­li­nen toi­min­tae­lo­ku­va an­taa Jeff Brid­ge­sil­le ja Ryan Rey­nold­sil­le tai­vaal­lis­ten she­rif­fien täh­det ja us­koo mies­ten har­teil­le maail­mo­jen vä­lis­ten ra­jo­jen yllä­pi­don.

Dark Hor­se -kus­tan­ta­mon sar­ja­ku­vaan löyhäs­ti pe­rus­tu­va yli­luon­nol­li­nen toi­min­tae­lo­ku­va an­taa Jeff Brid­ge­sil­le ja Ryan Rey­nold­sil­le tai­vaal­lis­ten she­rif­fien täh­det ja us­koo mies­ten har­teil­le maail­mo­jen vä­lis­ten ra­jo­jen yllä­pi­don. Men In Black ja Haa­mu­jen­gi-e­lo­ku­vil­le pal­jon vel­kaa ole­va elo­ku­va voi­si ol­la erittäin kou­kut­ta­va seik­kai­lu il­man näitä elo­ku­via, mut­ta nyt ko­ko­nai­suus jää mauk­kaan ko­pion ta­sol­le. Kun ta­pah­tu­ma­paik­ka­na vielä on New Yor­kin si­jaan Bos­ton tun­tuu ta­ri­na si­joit­tu­van mo­nel­la ta­paa MIB:n rin­nak­kai­su­lot­tu­vuu­teen.
E­lo­ku­van viehä­tys­voi­ma lepää äk­syn hyvä­sydä­mistä cow­boy­ta näyt­te­levän Jeff Brid­ge­sin har­tioil­la, jos­kin myös ai­sa­pa­ri Ryan Rey­nolds ja pa­his Ke­vin Ba­con vetävät asial­li­sen yk­siu­lot­tei­set roo­li­suo­ri­tuk­set. Il­man Brid­ge­siä tämä ei toi­mi­si lain­kaan, mut­ta toi­saal­ta oma­peräi­semmällä ta­ri­nal­la tämä voi­si ol­la val­loit­ta­va­kin ta­paus.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva ja ääni leipovat yhdessä maukkaan ja hillitysti revittelevän efektisirkuksen, joka osaa asiallisesti luoda toiminnan tuntua. Audiovisuaalinen kuosi on virheetön, mutta tälläkin saralla on vaikea välttyä MIB-viboilta.

Ekstrat

Ekstroissa making of (8 min.), kaksi hyvää vaihtoehtoista alkua (10 min.), poistettuja kohtauksia (7 min.), vaihtoehtoisia avatareja (1 min.), mokia (4 min.) ja koosteet esianimoinnista (6 min.), efekteistä (6 min.), avatareista (7 min.) ja loppukohtauksen toteutuksesta (8 min.). (IJ)
08/01/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy