Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

A Cure for Wellness

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 147 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTHSHDMA7.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112737818

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yllättävän viih­dyttävä kau­hu­pa­ket­ti Pi­ra­tes of the Ca­rib­bea­nin Go­re Ver­bins­kiltä.

Yllättävän viih­dyttävä kau­hu­pa­ket­ti Pi­ra­tes of the Ca­rib­bea­nin Go­re Ver­bins­kiltä. Hie­not mai­se­mat Alp­pi­vuo­ril­la ja kes­kiai­kai­nen lin­na tar­jo­vat hie­non näyttämön mys­tee­rin pur­ka­mi­seen. New Yor­kis­ta tu­le­va ura­tyk­ki pää­tyy nou­ta­maan po­moaan ou­dos­ta hy­vin­voin­ti­kes­kuk­ses­ta, mut­ta huo­maa pian, että pai­kas­sa pii­lee sa­lai­suus. Mik­si ta­lon asuk­kaat eivät ole ha­luk­kai­ta pa­laa­maan nor­maa­lielämään?
Ve­rellä ja il­je­tyk­sillä mässäillään, mut­ta on­nek­si vä­hemmän kuin mo­nes­sa sa­man gen­ren tuo­tan­nos­sa. Näyt­te­lijät te­kevät kii­tettävät suo­ri­tuk­set ja tek­ni­nen to­teu­tus on hyvää ta­soa. Kli­sei­set kau­hu­lef­fa­mu­sii­kit kui­ten­kin käyvät vä­lillä her­moil­le vie­den hie­man viehä­tystä jän­nittävään ta­ri­naan. Ku­val­li­nen an­ti mai­se­mi­neen ja tun­nel­mal­li­si­ne koh­tauk­si­neen kui­ten­kin paik­kai­lee on­gel­ma­koh­tia.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni ovat erinomaista laatua. Ekstroissa poistettu kohtaus ja kolme demonista meditointivideota. (EM)
16/10/2017

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy