Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Casshern

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 142 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 202503EAN: 5050582279245

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

S­ky­cap­tain and the World of To­mor­row –­tyy­li­nen se­koi­tus men­neen ajan nos­tal­giaa ja fu­tu­ris­mia, tällä ker­taa ja­pa­ni­lai­seen 70-­lu­vun ani­me-­sar­jaan poh­jau­tuen.

S­ky­cap­tain and the World of To­mor­row –­tyy­li­nen se­koi­tus men­neen ajan nos­tal­giaa ja fu­tu­ris­mia, tällä ker­taa ja­pa­ni­lai­seen 70-lu­vun ani­me-sar­jaan poh­jau­tuen. Aluk­si ret­ro­fu­tu­ris­ti­nen pin­ta­kiil­to kieh­too sil­miä, mut­ta pian käy il­mi et­tei sen al­ta löy­dy ehyttä ta­ri­naa tai minkään­lais­ta sie­lua. Lop­pu­tu­los on se­ka­va, kli­sei­nen ja ra­sit­ta­van te­ko­tai­teel­li­nen mättö­fan­ta­sia ro­bo­teis­ta, jo­ka on toi­min­tae­lo­ku­va­na­kin ve­si­tet­ty la­maan­nut­ta­van hi­taal­la ker­ron­nal­la ja run­sail­la su­van­to­vai­heil­la.

Kuva & ääni

Audiovisuaaliselta toteutukseltaan miellyttävän tyylitelty ja teemalleen uskollinen kokonaisuus. Huomattavan pehmeä, ajoittain videopelimäisen piirretynoloinen kuva on väritoistoltaan ilahduttavan vivahteikas, joskaan ei ehdottoman hallittu. Osa pehmeydestä lienee renderöintitekniikasta johtuvaa, mikä lienee myös syyllinen siihen, että hahmot erottuvat taustoista luonnottoman hyvin. Omaa visuaalista ilmettä korostavat myös elokuvassa käytetyt litteät tehosteet (erilaiset viirut, pallot, jne.), jotka näyttävät leijuvan kuvan päällä. Jälki on kauttaaltaan toimivaa keskitasoa, vaikka pinnoissa hetkittäin esiintyykin lievää ylimääräistä eloa.

Ekstrat

Japaninkielinen ääniraita vakuuttaa levollisuudellaan ja ajoittain harmonisella musiikki- ja tehostemaailmallaan. Myös tilakanavia käytetään keskimääräistä onnistuneemmin, joskin mahdollisuudet huomioiden hieman suppeasti. Tarjolla on sekä Dolby että DTS-variantit. Julkaisu on ekstraton, vaikka kannessa toisin väitetään. (IJ)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy