Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Narrilaiva

Ship of Fools 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1965Kesto: 143 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 72251EAN: 5051160200415

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kat­he­ri­ne An­ne Por­te­rin ro­maa­niin pe­rus­tu­va draa­ma ryhmästä kir­ja­via hah­mo­ja mat­kal­la luk­sus­ris­te­lijällä Mek­si­kos­ta Sak­saan vuon­na 1933.

Kat­he­ri­ne An­ne Por­te­rin ro­maa­niin pe­rus­tu­va draa­ma ryhmästä kir­ja­via hah­mo­ja mat­kal­la luk­sus­ris­te­lijällä Mek­si­kos­ta Sak­saan vuon­na 1933. Mat­kus­ta­jien löyhäs­ti yh­teen ni­vou­tu­vien ta­ri­noi­den on tar­koi­tus ku­vas­taa maail­maa pie­nois­koos­sa — tämän vuok­si mu­ka­na on enemmän ja vä­hemmän hie­no­va­rai­sia viit­tauk­sia eri kan­sa­lai­suuk­siin ja suo­ra­nai­sia en­nus­tuk­sia tu­le­vaan maail­man­so­taan liit­tyen. Mie­len­kiin­toi­nen ase­tel­ma kui­ten­kin kär­sii las­kel­moi­dus­ta, jo­pa jäl­ki­vii­sas­te­le­vas­ta alasä­vystä, ja lo­pah­taa lo­pul­li­ses­ti it­se draa­man kui­vues­sa ko­koon. Pal­kit­tiin kah­del­la Os­ca­ril­la ku­vauk­ses­ta ja la­vas­tuk­ses­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä, miellyttävän jäsentynyt mustavalkokuva, joka onnistuu säilyttämään tarkkuutensa lievästä kohinasta ja roskasta huolimatta. Monoääni toistaa dialogin selkeästi ja säröittä. Ekstraton. (IJ)
28/03/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy