Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Professionals

Saalistajat 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1966Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: ColumbiaKuva:
1080p 2.33
Ääniraita: Dolby Digital TRU-HD5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 74880EAN: 5050629008012

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tek­sa­si­lai­nen öl­jy­po­hat­ta pes­taa neljä vil­lin län­nen eri­kois­miestä ha­ke­maan kid­na­pa­tun vai­mon­sa mek­si­ko­lais­ten ka­pi­nal­lis­ten kä­sistä.

Tek­sa­si­lai­nen öl­jy­po­hat­ta pes­taa neljä vil­lin län­nen eri­kois­miestä ha­ke­maan kid­na­pa­tun vai­mon­sa (B­lu-ray:llä hy­vin säi­ly­nyt kau­no­tar Clau­dia Car­di­na­le) mek­si­ko­lais­ten ka­pi­nal­lis­ten kä­sistä. Lee Mar­vin ja Burt Lan­cas­ter te­kevät kump­pa­nei­neen työtä käs­ket­tyä tak­ti­koi­den ja tais­tel­len tiensä ka­pi­nal­lis­ten lei­riin as­ti, mut­ta pe­rillä kaik­ki ei ole­kaan ai­van ku­ten heil­le on mai­nos­tet­tu. Ta­ri­na on pe­ruslänkkä­riin ver­rat­tu­na on­nis­tu­neen vi­vah­tei­kas, ja jos stet­so­nia ei ve­detä liian tiu­kal­le, on myös lop­pu­rat­kai­su toi­mi­va omal­la ai­vo­ju­mi-ta­val­laan. (IJ)

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääniraita, sillä myös Suomessa julkaistu DVD-laitos oli toimiva. Ekstroissa 42 min. dokumentit. R2-UK -levy, mutta tekstitys suomeksi. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy