Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Once Upon a Time in America

Suuri gangsterisota 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 220 minuuttia
Julkaisija: Sandrew Kuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew ) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Käännös­ni­mi ei tee oi­keut­ta sinänsä suu­rel­le saa­gal­le, jo­ten on hie­noa, että maa­han­tuo­ja an­toi ar­voa al­ku­peräi­sel­le ni­mel­le.

Käännös­ni­mi ei tee oi­keut­ta sinänsä suu­rel­le saa­gal­le, jo­ten on hie­noa, että maa­han­tuo­ja an­toi ar­voa al­ku­peräi­sel­le ni­mel­le. Oli­pa ker­ran län­nessä ja Ame­ri­kas­sa. Ne ovat kak­si Leo­nen ame­rik­ka­lai­sen vä­ki­val­lan pää­tut­kiel­maa, ja tämä on jout­sen­lau­lu, 11 vuo­den hil­jai­suu­den jäl­keen. Pol­vei­le­vat ta­ri­nat ja jo 1950-lu­vun mo­der­nis­tien suo­si­ma ajan epämääräi­nen jak­so­tus eivät se­litä ten­hoa. Mes­ta­ri ker­too ih­mis­mie­len ja jo­kai­sen oman hen­kilö­his­to­rian ih­meel­li­sistä ker­ros­tu­mis­ta, ei mistään muus­ta. Pe­rus­tuu Har­ry Greyn ros­ka­ro­maa­niin The Hoods, jos­ta oh­jaa­ja muo­va­si juu­ta­lai­sen ma­fia­ta­ri­nan­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomaisen tarkka kuva ja hyvin erotteleva ääniraita. Mumm Cordon Rouge suorastaan hehkuu elokuvan alkupuolella. Ennio Morriconen musiikkiraidan panhuilu leviää luihin ja ytimiin joka puolelta huonetta. Pitkän kestonsa takia elokuva on jaoteltu kahdelle levylle. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, 20 min. dokumentti, kuvagalleria ja traileri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy