Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Kohtalon avain

Notorious 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1946Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: JupiterKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kuin kym­me­nen pis­teen lap­si: kaik­ki on koh­dal­laan.

Kuin kym­me­nen pis­teen lap­si: kaik­ki on koh­dal­laan. Toi­sen maail­man­so­dan jäl­ki­pol­tot, upea san­ka­ri­pa­ri (Ca­ry Grant ja Ing­rid Berg­man), miljöön vaih­to Bra­si­liaan ja ro­mant­ti­seen tril­le­riin kuu­lu­vat vas­ta­voi­mat, us­kol­li­suus su­kuaan, maa­taan tai omia tun­tei­taan koh­taan. Vii­nin­har­ras­ta­ja on in­nois­saan, kos­ka vii­ni­pul­lo on kes­kei­nen te­kijä elo­ku­van rat­kai­sus­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas mustavalkokuva ja selkeä ääniraita. Levylle ei ole tallennettu laisinkaan ekstroja. Myydään yksittäin, mutta myös samassa kokoelmassa Rebeccan ja Noidutun kanssa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy