Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

The Ant Bully - muurahaisten kauhu

The Ant Bully 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2006Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
VC1 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 203323EAN: 7321944829681

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

I­som­pien­sa kiu­saa­ma pik­ku­poi­ka pur­kaa pa­haao­loaan ko­ti­pi­han­sa muu­ra­hais­pesään, kun­nes muu­ra­hais­ten pop­pa­mies ku­tis­taa tämän ko­koi­sek­seen.

I­som­pien­sa kiu­saa­ma pik­ku­poi­ka pur­kaa pa­haao­loaan ko­ti­pi­han­sa muu­ra­hais­pesään, kun­nes muu­ra­hais­ten pop­pa­mies (Ni­co­las Ca­ge) ku­tis­taa tämän ko­koi­sek­seen. "Kul­ti, ku­tis­tin ka­ka­rat" -hen­gessä ete­nevä löytö­ret­ki yltää pai­koin mie­li­ku­vi­tuk­sek­kaa­seen seik­kai­luun, mut­ta ve­sit­tyy ikäväs­ti tyy­tyessään kierrättämään sa­no­maan­sa pie­nem­pien kun­nioit­ta­mi­ses­ta.

Kuva & ääni

Teknisesti sekä kuva että ääni ovat moitteettomia, mutta sisällöllisesti jäädään jälkeen kirkkaimpien animaatioelokuvien annista. Animaatiojälki jättää hieman kylmäksi, sillä tekstuurit ovat muovimaisia ja liike karkeaa. Musiikki toimii hienosti, mutta pääsee turhan harvoin vauhtiin. Myös tilakuvaa viritellään paikoin, mutta harmillisesti perin tavanomaisin elkein.

Ekstrat

Ekstroissa muurahaishengessä tehty making of (17 min.), hyviä poistettuja kohtauksia (11 min.), pilapätkiä (3 min.), seitsemän TV-spottia muistuttavaa hauskaa lyhytanimaatiota (8 min.) ja näytönsäästäjä televisioille. Ekstrat tarjoillaan SD-muodossa suomeksi tekstitettynä. (IJ)
03/12/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy