Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kimmo

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2012Kesto: 400 minuuttia
Julkaisija: ScanobxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706130772163

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanobx) ellei toisin mainita.

Elokuva

Suo­men "Of­fi­ce" ra­ken­tuu lööp­pi­leh­den pu­he­lin­myyn­ti­kont­to­rin ympä­ril­le, missä pak­ko­työl­lis­tet­ty Kim­mo pieh­ta­roi työnsä ja elämänsä kie­mu­roi­den kans­sa.

Suo­men "Of­fi­ce" ra­ken­tuu lööp­pi­leh­den pu­he­lin­myyn­ti­kont­to­rin ympä­ril­le, missä pak­ko­työl­lis­tet­ty Kim­mo (Jus­si Va­ta­nen) pieh­ta­roi työnsä ja elämänsä kie­mu­roi­den kans­sa. Ihas­tu­mi­nen va­rat­tuun työ­ka­ve­riin (Pa­me­la To­la) ja pik­ku­kon­na (Mik­ko Lep­pi­lam­pi) on/off -kämp­pik­senä, so­pi­vas­ti vin­ka­sah­ta­nut po­mo (Ka­ri Hie­ta­lah­ti) käs­kyttämässä ja por­non pa­ris­sa puu­has­te­le­va ka­ve­ri­pa­ris­kun­ta tuo­vat ki­vas­ti vä­riä har­maa­seen ar­keen, eikä ai­kaa­kaan kun tyhjän­toi­mit­ta­mi­sen ja yrittä­mi­sen vä­lil­le on löy­ty­nyt ki­va ta­sa­pai­no.
Väläh­dyk­sittäin suo­ras­taan ne­ro­kas ja ai­na jo­viaa­li sar­ja laa­jen­taa kont­to­rid­raa­man lä­hiöön ja pors­kut­taa ren­nos­ti lä­pi tut­tu­jen ja tun­te­mat­to­mien draa­man kään­tei­den. Useam­pi ta­ri­nan si­vu­juon­teis­ta oli­si ehkä par­hai­ten ko­to­naan B-luo­kan saip­pua­sar­jas­sa, mut­ta ko­ko­nai­suus toi­mii hämmäs­tyttävän vet­reäs­ti ja jo­pa eläväs­ti.
Bok­si sisältää kaik­ki 16 sar­jan en­simmäi­sen kau­den jak­soa kah­del­le le­vyl­le pa­kat­tu­na. Toi­nen tuo­tan­to­kau­si on tu­los­sa tv-kier­rok­sel­le syk­syllä 2014.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Ekstroissa vaisu kooste sarjan tekijöiden mietteitä (12 min.) ja kömpelö traileri. (IJ)
04/09/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy