Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Batman paluu – kahden levyn erikoisjulkaisu

Batman Returns Special Edition 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 97887EAN: 7321944043216

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ku­ten ni­mi pe­rin­tei­seen seik­kai­lut­ra­di­tioon no­ja­ten ker­too, tämä on sar­jas­saan toi­nen.

Ku­ten ni­mi pe­rin­tei­seen seik­kai­lut­ra­di­tioon no­ja­ten ker­too, tämä on sar­jas­saan toi­nen. Elo­ku­va al­kaa haus­kas­ti Ping­vii­nin syn­tymällä (jos pitää mus­tas­ta huu­mo­ris­ta). Viemä­rien val­tias­ta näyt­te­lee su­ve­ree­nis­ti Dan­ny De Vi­to, Mic­hel­le Pfeif­fer sä­hi­see Kis­sa­nai­sen roo­lis­sa.. Lii­ke­mies­rois­to Max Sh­rec­kinä Ch­ris­top­her Wal­ken, jo­ka ha­luaa imeä Got­ham Ci­tyn sähköt käyttöönsä.
Bur­to­nil­la on pie­niä vai­keuk­sia saa­da jat­ko-o­sa käyn­tiin hyvän de­byy­tin jäl­keen. Bat­man esiin­tyy vähän en­simmäi­sen tun­nin ai­ka­na. Me­no on niin ma­kaa­be­ria, et­tei tämä ole tar­koi­tet­tu ai­na­kaan per­heen pie­nim­mil­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Erikoispainoksen kuva on selvästi parempi, kirkkaampi ja tarkempi, ja uusi DTS-raita erottelukykyisempi vanhaan levyversioon verrattuna. Ekstroissa 22+30+7+11+66 min. dokumentit, kommenttiraita, musiikkivideo ja traileri. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy