Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Keltainen nauha

She Wore a Yellow Ribbon 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1949Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: PanVisionKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Cus­te­rin 7. rat­suvä­ki­komp­pa­nia on men­nyttä, ja siou­xit ja cheyen­net py­syvät yhä lii­ke­kan­nal­la.

Cus­te­rin 7. rat­suvä­ki­komp­pa­nia on men­nyttä, ja siou­xit ja cheyen­net py­syvät yhä lii­ke­kan­nal­la. John Way­ne on so­ti­la­su­ran­sa eh­too­puo­lel­le eh­ti­nyt les­ki­mies, jo­ka saat­taa lin­nak­keen nai­sia tur­vaan. Tästä sai­vat sie­me­nensä po­lii­sin vii­mei­sistä pal­ve­lupäi­vistä ker­to­va lee­gio elo­ku­via. For­din rat­suvä­kit­ri­lo­gian toi­nen ja pa­ras osa.

Kuva, ääni & ekstrat

Pan Visionin RKO-sarjaa. Kaunis, tarkka värikuva ja selkeä monoraita. Levylle ei ole tallennettu laisinkaan ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy