Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Kunniattomat paskiaiset

Inglourious Basterds 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2009Kesto: 153 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
VET: 213547EAN: 7333018018884

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Quen­tin Ta­ran­ti­non nat­si-ir­vai­lu on mo­nien lis­toil­la suo­sik­kien jou­kos­sa.

Quen­tin Ta­ran­ti­non nat­si-ir­vai­lu on mo­nien lis­toil­la suo­sik­kien jou­kos­sa. Nat­sit ovat elo­ku­va­his­to­rian pa­ras pa­his­ten köö­ri ja Ch­ris­toph Waltz ja Brad Pitt ve­toa­vat ni­met pääo­siin, mut­ta ko­ko­nai­suus jää vai­suk­si.
Tar­koi­tuk­sel­li­sen epä­kor­rek­ti ja poh­jim­mil­taan syyn­ta­keet­to­man höpsö elo­ku­va hu­vit­taa kie­rol­la otan­nal­laan, mut­ta ei ve­toa ko­ko­nai­se­na elo­ku­va­na. Tämä on pas­sel­li sar­ja omi­tui­sia sat­tu­muk­sia, jot­ka on lei­kat­tu sa­moi­hin kan­siin hep­poi­sin pe­rus­tein. Lop­pu­tu­los on kuin ys­kivä jeep­pi, jo­ka saa ve­don pai­koin pääl­le ja mat­kaa koh­ti mie­lekästä koh­det­ta, mut­ta ei oi­kein tun­nu kos­kaan löytävän pe­ril­le.

Kuva

Komean filmimäinen ja terävä kuva. Kyseessä ei ilmeisesti ole aito 4K vaan vanhasta 2K-masterista puhallettu 4K-versio. Jälki on silti vaivattoman näyttävää. 4K-kuva vetää kontrastin kohdilleen ja tarjoaa tiukkailmeistä silmäkarkkia, joka vakuuttaa ennen kaikkea filmimäisen leikkaavalla toistollaan. Myös väritoisto on hyvä.

Ääni

Passelli ääniraita antaa poskettoman, mutta pokerilla tarjoillun läpän iskeytyä takaraivoon vaivattomalla vimmalla. Ryminä ja musiikki toistuvat uskottavalla energialla.

Ekstrat

Ekstroissa noin kahden tunnin edestä poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia, koosteita ja keskusteluita. Boksi sisältää sekä 4K- että HD-versiot eokuvasta omilla levyillään. (IJ)
04/02/2022

Traileri

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy