Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vaaran oikotie

Cutaway 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Puh­taas­ti viih­teel­li­nen toi­min­tae­lo­ku­va, jos­sa Step­hen Bal­dwin so­lut­tau­tuu van­nou­tu­nei­den las­ku­var­jo­hyppää­jien jouk­koon sel­vittääk­seen tut­ki­man­sa huu­mei­den sa­la­kul­je­tus­ta­pauk­sen.

Puh­taas­ti viih­teel­li­nen toi­min­tae­lo­ku­va, jos­sa Step­hen Bal­dwin so­lut­tau­tuu van­nou­tu­nei­den las­ku­var­jo­hyppää­jien jouk­koon sel­vittääk­seen tut­ki­man­sa huu­mei­den sa­la­kul­je­tus­ta­pauk­sen. Pian en­simmäi­sen tan­dem-hy­pyn jäl­keen mies on­kin jo eks­pert­ti­kik­kai­li­ja, ja sa­mal­la ad­re­na­lii­nin ja fe­ro­mo­nien vai­ku­tuk­ses­ta unoh­ta­mas­sa var­si­nai­sen työnsä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on pääosin varsin hyvä, mutta parissa kohtaa esiintyy selviä virheitä. Ääniraitana asiallinen 5.1-surround pehmittämässä tarinan ja hahmojen yksinkertaisuutta. Hyvä traileri, faktaruutuja ja muutama still-kuva. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy