Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tristram Shandy: Herrasmiehen paljastukset

Tristram Shandy - A Cock and Bull Story 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.77*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 203292EAN: 6416548360515

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jo­viaa­li me­ta­ta­son brit­ti­ko­me­dia Lau­ren­ce Ster­nen 1700-­lu­vun ro­maa­nin ku­vaa­mi­ses­ta elo­ku­vak­si.

Jo­viaa­li me­ta­ta­son brit­ti­ko­me­dia Lau­ren­ce Ster­nen 1700-lu­vun ro­maa­nin ku­vaa­mi­ses­ta elo­ku­vak­si. Elo­ku­va ei mal­ta py­syä ro­maa­nin maail­mas­sa ko­vin­kaan mon­taa otos­ta ker­ral­laan en­nen hyppää­mistä ny­kypäivän me­ta­ta­sol­le, jol­la pääo­sas­sa on Ste­ve Coo­gan vai­moi­neen, agent­tei­neen ja ympä­rillä häärä­vi­ne leh­ti­mie­hi­neen. Tai pa­rem­min­kin to­si­te­le­vi­siol­le kä­si­kir­joi­tet­tu ver­sio Ste­ve Coo­ga­nis­ta. Va­paan as­so­sioi­va, ja eittämättä pe­rin brit­ti­hen­ki­ses­ti tar­joil­tu läppä on viih­dyttävää, ja ko­ko­nai­suus toi­mii myös elo­ku­van­teon kui­vak­ka­na pa­ro­dia­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Väritoistoltaan luonnollinen ja miellyttävän tarkka kuva, joka on myös moitteettoman levollinen. Dokumenttimainen ääniraita on dialogiltaan selkeä, eivätkä vähäiset tehosteosiotkaan särähdä korvaan. Ekstroissa traileri. Brittiversio sisältää runsaiden ekstrojen lisäksi myös DD5.1-ääniraidan. (IJ)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy