Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Wanted

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2008Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MASTER AUDIO
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 207069EAN: 5050582596274

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nyh­verö po­jank­lop­pi re­vitään toi­mis­to­kuu­tios­taan iki­van­han sa­la­seu­ran kou­lu­tus­lei­ril­le, jon­ka lo­pus­sa häämöttää lu­paus isän kuo­le­man kos­tos­ta.

Nyh­verö po­jank­lop­pi re­vitään toi­mis­to­kuu­tios­taan iki­van­han sa­la­seu­ran kou­lu­tus­lei­ril­le, jon­ka lo­pus­sa häämöttää lu­paus isän kuo­le­man kos­tos­ta. Da­vin­ci koo­din ja Mr & Mrs Smit­hin ris­tey­tyk­senä käyn­nis­tyvä elo­ku­va in­nos­tuu vään­te­lemään fy­sii­kan la­ke­ja ja us­kot­ta­vuu­den ra­jo­ja siinä mää­rin, että lo­pul­ta lä­hin ver­tai­lu­koh­ta on kui­ten­kin su­per­san­ka­rie­lo­ku­va. Elo­ku­va pe­rus­tuu­kin Mark Mil­la­rin in­die-sar­ja­ku­vaan.
Au­tot pyö­rivät vil­lim­min kuin hur­japäissä kos­kaan, san­ka­rit hyp­pivät liik­ku­vien ju­nien ka­toil­la kuin hämähäk­ki­mies, luo­dit kaar­ta­vat ba­naa­ni­pot­kun lail­la ja Täh­tien so­dan lyi­jyark­kua muis­tut­ta­va stea­rii­ni­kyl­py pa­ran­taa kaik­ki haa­vat. Viih­dyttävää ehkä, mut­ta jär­keä tässä ei ole sen enempää kuin Doo­min pe­laa­mi­ses­sa haa­voit­tu­mat­to­muus­moo­dis­sa. IDDQD.

Kuva & ääni

CGI-kamera-ajoilla alati leikittelevä kuva on tyylikkään tummasävyinen ja luontevan värikylläinen, mutta toiston tarkkuus ei aivan yllä teräväpiirron parhaimmistoon. Jälki on toki paikoin elähdyttävän terävää, mutta turhan usein voisi erehtyä katsovansa DVD:tä. DTS-HD Master Audio -ääniraita lataa poskettoman voimakkaita bassoefektejä nurkasta toiseen ja täyttää muutoinkin tilaa toiminnan vaatimilla tehosteilla. Äänimaailma ei ole erityisen hienostunut, mutta kyllä tällä kotiteatteria ihmettelemään saapuneet sukulaiset ja naapurit varmasti hiljentää.

Ekstrat

Ekstroissa vaihtoehtoinen alku (3 min.), pidennetty kohtaus (2 min.), animoitu näyte sarjakuva-albumista (14 min.) ja koosteet hahmoista (20 min.), junastuntista (4 min.), tehosteista (17 min.), ohjaajan tyylistä (9 min.), sarjakuvan muuntamisesta elokuvaksi (8 min.) ja tarinaan perustuvasta pelistä (10 min.). Kaikki ekstrat on tekstitetty suomeksi ja pidennettyä kohtausta lukuunottamatta tarjolla HD-muodossa. Lisäksi vielä erinäisiä Easter Eggejä, BD-Live ja Universalin U-Control -toiminto, joka mahdollistaa mm. making of -klippien ja sarjakuva-animaatioiden katsomisen elokuvan sisällä kuva-kuvassa-tyyliin. Ekstrat sinällään ovat keskinkertaiset, mutta BD-Live- ja U-Control -ominaisuudet ovat kaikessa interaktiivisuudessaan perin vakuuttavia. (IJ)
19/04/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy