Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Syntyneet tappajiksi

Natural Born Killers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1994Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: Dolby TrueHD
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 99036 EAN: 7321946136923

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Syn­ty­neet tap­pa­jik­si esi­tet­tiin vas­tikään suo­ma­lai­sel­la te­le­vi­sio­ka­na­val­la, jo­ten oli mie­len­kiin­tois­ta ver­ra­ta elä­mys­ten eroa.

Syn­ty­neet tap­pa­jik­si esi­tet­tiin vas­tikään suo­ma­lai­sel­la te­le­vi­sio­ka­na­val­la, jo­ten oli mie­len­kiin­tois­ta ver­ra­ta elä­mys­ten eroa.
Oh­jaa­ja Oli­ver Sto­ne te­ki erään­lai­sen ti­laus­työn kak­si­nais­mo­ra­lis­ti­sil­le, iän kai­ken vä­ki­val­lan kaut­ta elä­neil­le ame­rik­ka­lai­sil­le, mut­ta elo­ku­va­na tämä on ai­ka ra­sit­ta­va kat­soa.
Mic­keyn ja Mal­lo­ryn Yh­dys­val­tain kier­tue ei ole niin kau­ka­na to­del­li­suu­des­ta, et­teivätkö pu­ri­taa­nit ot­ta­neet sitä täy­sin to­sis­saan yk­si yh­teen. Se tu­lee kui­ten­kin selväk­si, että kun Bon­nie & Cly­de oli­vat tur­hau­tu­neet la­ma-a­jas­ta ja im­po­tens­sis­ta tai Jul­man maan kak­sik­ko puo­les­taan naii­vis­ti ha­ki kuu­lui­suut­ta, uu­den ajan il­mes­tys­kir­jan rat­sas­ta­jat vain naut­ti­vat vä­ki­val­las­ta, to­ki myös tämän seu­rauk­se­na tu­le­vas­ta me­dia­huo­mios­ta.
Tämä on ku­mar­te­le­ma­ton, pa­ro­di­nen lä­pi­leik­kaus maail­man sai­raim­mas­ta val­tios­ta. Ame­ri­can Born Kil­lers oli­si ol­lut pa­rem­pi ni­mi.

Kuva, ääni & ekstrat

Elokuva vaihtelee värejä, muuttuu animaatioksi ja ruutua jaetaan kuin huumetripillä. Television heikolla erottelukyvyllä tekijöiden tavoitteet jäävät joko sateenvarjoisiksi värisekoiluiksi tai sitten rakeiseksi hämäräksi, mutta BD:llä ilmaisu pääsee oikeuksiinsa. Kuva oli DVD-versiosssa suorastaan surkea tähän verrattuna. Sen ääniraitakin oli niin raaka, ettei sitä voinut kovin kovalla kuunnella. Nyt äänimaailma on paremmin tasapainossa. Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, traileri, 6 poistettua kohtausta (yht. 22 min) Stonen kommenteilla., 12 min. tv-haastattelu ja vaihtoehtoloppu (3,5 min.) (PS)
21/02/2009
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy