Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kettu repussa

Labor Pains 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: Atlantic 
  
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438194050312

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pot­ku­jen uh­kaa­ma kus­tan­nus­sih­tee­ri ker­too hätä­val­hee­na ole­van­sa ras­kaa­na eikä maail­ma hä­nen ympä­rillään ole enää en­ti­sellään.

Pot­ku­jen uh­kaa­ma kus­tan­nus­sih­tee­ri (Lind­say Lo­han) ker­too hätä­val­hee­na ole­van­sa ras­kaa­na eikä maail­ma hä­nen ympä­rillään ole enää en­ti­sellään. Tyy­ny ma­han ympä­rillä tun­tuu au­ko­van yhtä pal­jon ovia kuin kak­si hie­man ylempänä jois­sa­kin muis­sa ta­ri­nois­sa, eikä ai­kaa­kaan kun tyt­syllä on me­hevä tit­te­li, oma toi­mis­to, as­sis­tent­ti ja uu­si poi­kaystävä kä­si­var­res­sa. Val­heil­la on ta­pa­na es­ka­loi­tua, näin myös tällä ker­taa, ja yhtä var­mas­ti se­pi­te myös puh­kais­taan enem­min tai myö­hem­min — tässä vieläpä har­vi­nai­sen yti­mekkääs­ti.
E­lo­ku­van tem­po jää hie­man trai­le­ri lu­paa­mas­ta ty­ki­tyk­sestä ja ta­ri­nan kään­teet ovat hy­vin en­na­koi­ta­vis­sa, mut­ta sop­pa on sym­paat­ti­nen. Ker­ron­nan ohel­la myös mu­siik­ki­rai­ta kai­pai­si hie­man pi­ris­tystä, mut­ta näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set ovat pas­se­lei­ta ja ta­ri­na sinällään on viih­dyttävä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvassa käy kertaalleen havaittavia pakkausartefakteja, mutta muutoin jälki on kiitettävän jäsentynyttä ja luontevaa. Dialogiltaan luonnollinen, mutta muutoin turhan kolkko ääniraita. Ekstroissa traileri ja kuvakaappauksista koostuva kuvagalleria. (IJ)
20/11/2012

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy