Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Supernova

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 160 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 216287EAN: 6415018627219

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Suo­raan te­le­vi­siol­le teh­ty Hall­mar­kin mi­ni­sar­ja ker­too ai­he­pii­ristä, jo­ka on 2012 vil­li­tyk­sen an­sios­ta ajan­koh­tai­nen.

Suo­raan te­le­vi­siol­le teh­ty Hall­mar­kin mi­ni­sar­ja ker­too ai­he­pii­ristä, jo­ka on 2012 vil­li­tyk­sen an­sios­ta ajan­koh­tai­nen. Sar­ja to­teu­tet­tiin to­sin jo vii­ti­sen vuot­ta sit­ten.
Aust­ra­lia­lai­nen ast­ro­fyy­sik­ko (Pe­ter Fon­da) las­kee au­rin­gon ke­hittävän su­per­no­van, jo­ka tu­hoaa elämän maa­pal­lol­la ai­na­kin siinä muo­dos­sa, missä sen tun­nem­me.
Jän­nit­teitä mu­ka­vas­ti ke­hittävä tril­le­ri ylittää odo­tuk­se­na var­sin­kin ke­hit­te­ly­vai­hees­sa, mut­ta
s­tep­hen­kingmäi­nen ai­heenkä­sit­te­ly lu­kui­si­ne si­vurön­syi­neen pi­laa jän­nit­teen. Näyttää myös siltä, että jo­pa luon­non­ka­tast­ro­fi­gen­ressä täy­tyy ol­la pa­kol­li­nen psy­ko­paat­ti, jo­ka vaa­nii miestä ja per­hettä.

Kuva, ääni & ekstrat

Tv-tuotannoksi laadukas kuva rakeutuu ja kohisee. Ääniraita soi tasapainoisesti efektitilanteissa, mutta dialogi kumisee kummallisella tavalla, hallimaisilla soundeilla. Ekstroissa tv-traileri ja biografiat. (PS)
14/12/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy