Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Die Hard with a Vengeance

Die Hard – koston enkeli 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­vi­nais­ta: tri­lo­gian ykkö­so­san – ja par­haan – oh­jaa­ja pa­laa puik­koi­hin toi­seen jat­ko-o­saan.

Har­vi­nais­ta: tri­lo­gian ykkö­so­san – ja par­haan – oh­jaa­ja pa­laa puik­koi­hin toi­seen jat­ko-o­saan.
Toi­mi­vaa jän­ni­tystä kel­loa vas­taan. Bru­ce Wil­lis saa si­vus­ta­tu­kea Sa­muel L. Jack­so­nil­ta, jo­ka repäistään mu­kaan har­le­mi­lai­ses­ta pik­ku­kau­pas­ta. Je­re­my Irons näyt­te­lee ykkö­so­sas­ta tu­tun pa­hik­sen vel­jeä, jo­ka ha­luaa kos­taa. Tsek­kaa To­ny Hal­me pik­ku­roo­lis­saan.
B­ri­teillä oli on­gel­mia oman ver­sion­sa kans­sa, yk­si his­si­koh­taus oli jää­nyt mil­tei ko­ko­naan pois. Muu Eu­roop­pa näyttää pärjäävän pa­rem­min.

Kuva, ääni & ekstrat

Trilogiasta kuvan laadultaan paras DVD. Poikkeaa hieman teatteriversion kuvasuhteesta. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy