Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

007 ja kultainen silmä Special Edition

Goldeneye 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.29
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 6420614608753

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pier­ce Bros­na­nin de­byyt­ti Ja­mes Bon­di­na toi­mii sar­jal­le tyy­pil­li­seen ta­paan vain al­ku­puo­lis­kol­laan, vaik­ka su­kel­lus moot­to­ri­pyörän sa­tu­las­ta len­to­ko­neen perään on tur­han itä­mai­nen jut­tu — täy­si mah­dot­to­muus.

Pier­ce Bros­na­nin de­byyt­ti Ja­mes Bon­di­na toi­mii sar­jal­le tyy­pil­li­seen ta­paan vain al­ku­puo­lis­kol­laan, vaik­ka su­kel­lus moot­to­ri­pyörän sa­tu­las­ta len­to­ko­neen perään on tur­han itä­mai­nen jut­tu — täy­si mah­dot­to­muus. Sa­ma mie­li­ku­vi­tuk­sel­li­suus jat­kuu venäläi­sessä ves­sas­sa: eivät ne ikinä näin puh­tai­ta ole ol­leet.
Kai­ken lisäk­si Bros­nan on ai­van liian nei­timäi­nen 007:k­si. Ro­ger Moo­rel­la oli sentään hu­mo­ris­tin vi­kaa. Bros­nan on pelkkää pin­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvassa on hienoista rakeisuutta, mutta ääniraita on käytännönläheisesti toimiva. Sensorien leikkaama versio - lisäksi enemmän kuin aiemmalla Sandrewn levyllä! Ekstroissa dokumentti, promootiokooste, ohjaajan ja tuottajan kommenttiraita, kaksi musiikkivideota, 12 tv-spottia, kaksi traileria ja 8-sivunen triviavihko. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy