Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Hot Fuzz

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2007Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 2.35
Ääniraita: DTS:X Master Audio
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018022652

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

"S­haun of the Dead":in te­kijöi­den po­lii­si­pa­ro­dia siirtää lon­too­lai­sen su­per­je­pa­rin maa­lais­kylään, jon­ka rau­hal­li­ses­ta elämästä löy­tyy yllättävän pal­jon dra­ma­tiik­kaa rat­kot­ta­vak­si.

"S­haun of the Dead":in te­kijöi­den po­lii­si­pa­ro­dia siirtää lon­too­lai­sen su­per­je­pa­rin maa­lais­kylään, jon­ka rau­hal­li­ses­ta elämästä löy­tyy yllättävän pal­jon dra­ma­tiik­kaa rat­kot­ta­vak­si.
Teräväs­ti kir­joi­tet­tu ko­me­dia löytää her­kul­li­ses­ti huu­mo­ria po­lii­sie­lo­ku­vien kli­seistä ja pos­ket­to­mis­ta sat­tu­muk­sis­ta — eikä pok­ka tai tyy­li­ta­ju petä ker­taa­kaan. Tämä on yhä haus­kin brit­ti­ko­me­dia mies­muis­tiin ja gen­re­pa­ro­dioi­den jou­kos­sa puh­das­ta kul­taa.

Kuva

Vakaan filimäinen kuva on mustemainen ja vakaa, mutta ei erityisen terävä. Ilmiselvästi 2K-masterista skaalattu kuva on parhammillaan vaatteiden tekstuureissa ja kasvojen uurteissa, joissa voi paikoin kuvitella näkevänsä enemmän yksityiskohtia kuin aiemmin HD:llä. Kokonaisuus on hyvä, luonnollinen ja vakaa, mutta ei aivan 4K HDR -leiman herättämien odotusten tasolla.

Ääni

Agressiivinen dynamiikka laajentaa toiminnan ja räjähdykset naapuriin asti mikäli dialogin asettaa tavanomaiselle tasolle. Pieni dynamiikan rajoittaminen voi siis olla paikallaan yökatselussa, vaikka se neuvona pyhinhäväistystä lähenteleekin. Dialogi on luontevaa, räjähdykset hurjia ja toimintaosiot kaikin puolin Hollywoodin tasolla. Kokonaisuutena ääniraita on virkeä, tauoton tykitys, joka kuitenkin hauskuuttaa puuduttamisen sijaan.

Ekstrat

4K-levyn ekstroissa viisi kommenttiraitaa. Lisäksi boksista löytyy aiempi blu-ray omana levynään sekä tämän sisältämät lisukkeet. (IJ)
03/06/2022

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy