Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Hotel Transylvania 3 - A Monster Vacation

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2018Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
4K HDR 1.85
Ääniraita: Dolby Atmos
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 733031005556

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kol­mas hir­viö­mo­tel­li suun­taa ve­sil­le kun kas­ti läh­tee lo­ma­ris­tei­lyl­le toik­ka­roi­maan.

Kol­mas hir­viö­mo­tel­li suun­taa ve­sil­le kun kas­ti läh­tee lo­ma­ris­tei­lyl­le toik­ka­roi­maan. Hyvön­tah­toi­nen mons­te­ri­hu­ba jat­kuu kol­man­nes­sa osas­saan­kin ai­van en­ti­seen mal­liin, mut­ta il­man, että seik­kai­lu mais­tuu uu­sin­nal­ta. Vä­rikäs silmä­kark­ki ja vet­reä sä­hel­lys ovat pääa­sia, ja kei­tos toi­mii näin vir­keäs­ti.

Kuva & ääni

Hohtavalla HDR-väritoistolla armoitettu kuva on terävä, vakaa ja värikylläinen. Erottelukyvyltään kyseessä ei ole järisyttävä 4K-kokemus, sillä kuvan sukujuuret eivät edusta aitoa 4K:ta, mutta HDR on nätisti kohdillaan ja anti kaikkinensa mainiota. Passelin soljuva ja tunnelmakas ääniraita kuulostaa hyvältä myös Suomeksi. Vain alkuperäinen englanninkielinen raita on taltioitu Dolby Atmos -muodossa.

Ekstrat

Boksi sisältää sekä elokuvan 4K- että HD-versiot omilla levyillään. Ekstroissa mm. kaksi lyhytelokuvaa ja interkatiivista sisältöä mm. sing-along-pätkien muodossa. (IJ)
14/12/2018

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy