Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Hotel Transylvania 3 - A Monster Vacation

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2018Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
4K HDR 1.85
Ääniraita: Dolby Atmos
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 733031005556

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kol­mas hir­viö­mo­tel­li suun­taa ve­sil­le kun kas­ti läh­tee lo­ma­ris­tei­lyl­le toik­ka­roi­maan.

Kol­mas hir­viö­mo­tel­li suun­taa ve­sil­le kun kas­ti läh­tee lo­ma­ris­tei­lyl­le toik­ka­roi­maan. Hyvön­tah­toi­nen mons­te­ri­hu­ba jat­kuu kol­man­nes­sa osas­saan­kin ai­van en­ti­seen mal­liin, mut­ta il­man, että seik­kai­lu mais­tuu uu­sin­nal­ta. Vä­rikäs silmä­kark­ki ja vet­reä sä­hel­lys ovat pääa­sia, ja kei­tos toi­mii näin vir­keäs­ti.

Kuva & ääni

Hohtavalla HDR-väritoistolla armoitettu kuva on terävä, vakaa ja värikylläinen. Erottelukyvyltään kyseessä ei ole järisyttävä 4K-kokemus, sillä kuvan sukujuuret eivät edusta aitoa 4K:ta, mutta HDR on nätisti kohdillaan ja anti kaikkinensa mainiota. Passelin soljuva ja tunnelmakas ääniraita kuulostaa hyvältä myös Suomeksi. Vain alkuperäinen englanninkielinen raita on taltioitu Dolby Atmos -muodossa.

Ekstrat

Boksi sisältää sekä elokuvan 4K- että HD-versiot omilla levyillään. Ekstroissa mm. kaksi lyhytelokuvaa ja interkatiivista sisältöä mm. sing-along-pätkien muodossa. (IJ)
14/12/2018

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy