Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Enemy Within

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Pan Vision) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tämä al­kaa ajan­koh­tai­sel­la tee­mal­la.

Tämä al­kaa ajan­koh­tai­sel­la tee­mal­la. USA muu­ta­man vuo­den ku­lut­tua. Kong­res­si on esittä­nyt 30 pro­sen­tin lisäystä puo­lus­tus­bud­jet­tiin.
Fo­rest Whi­ta­ker ja Ja­son Ro­bards te­kevät par­haan­sa, kun US of Ame­ri­caa uh­kaa val­lan­ku­mous. Sam Wa­ters­ton de­mok­raat­tip­re­si­dent­tinä. Uu­sin­ta­fil­ma­ti­soin­ti tv:l­le John Fran­ken­hei­me­rin elo­ku­vas­ta Se­ven Days in May (1964).

Kuva, ääni & ekstrat

Tv-tason kuva. Hieman kohinaa. Selkeä ääniraita. Levylle ei ole tallennettu laisinkaan ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy