Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Luunkerääjä

The Bone Collector 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.30
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 101591  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Voi­sin lyödä ve­toa, että idea on saa­tu Jo­sep­hi­ne Teyn klas­sik­ko­dek­ka­ris­ta Ajan tytär, jos­sa vuo­tee­no­mak­si jou­tu­nut ko­mi­sa­rio rat­koo ri­kok­sia ja saa muun ohel­la sel­vil­le, et­tei Ric­hard III ol­lut­kaan mikään las­ten­sur­maa­ja.

Voi­sin lyödä ve­toa, että idea on saa­tu Jo­sep­hi­ne Teyn klas­sik­ko­dek­ka­ris­ta Ajan tytär, jos­sa vuo­tee­no­mak­si jou­tu­nut ko­mi­sa­rio rat­koo ri­kok­sia ja saa muun ohel­la sel­vil­le, et­tei Ric­hard III ol­lut­kaan mikään las­ten­sur­maa­ja. Elo­ku­van kä­si­kir­joit­ta­ja lie­nee dek­ka­ri­fa­ni, kos­ka elo­ku­vas­sa käy­tetään te­ho­kei­no­na vii­me vuo­si­sa­dan alun mur­ha­kir­jaa.
Den­zel Was­hing­ton ajat­te­lee ja asial­li­ses­ti roo­lin­sa ot­ta­va An­ge­li­na Jo­lie toi­mii. Sar­ja­mur­haa­jan jäl­jillä ol­laan. Pul­mus­ten Ed O’­Neill hää­rii mu­ka­na: on vai­kea aja­tel­la häntä muu­na kuin Al Bun­dy­na.
Pä­tevä, vä­lillä oma­peräi­nen­kin dek­ka­ri jää kui­ten­kin pie­ne­lo­ku­vak­si vaik­ka­pa Seit­semän rin­nal­la. Odo­tuk­set jäävät täyt­tymättä. Lop­pu­rat­kai­su on te­kais­tu tur­han vaa­ti­mat­to­man juo­nenkään­teen va­raan.

Kuva, ääni & ekstrat

Komea kuva, joka ei hätkähdä pimeitäkään sokkeloita. Ääniraidalla käytetään tehokkaasti sivu- ja takakaiuttimia. Paljon ekstroja. ”A Collection of Stories” sisältää haastatteluja. Ohjaajan kommenttiraita. Erillinen soundtrack löytyy audiosäädöistä. Trailereita ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy