Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Cellular

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Kid­na­pat­tu fy­sii­kan opet­ta­ja saa yh­tey­den it­se­riit­toi­sen nuo­ren mie­hen kän­nykkään.

Kid­na­pat­tu fy­sii­kan opet­ta­ja (Kim Ba­sin­ger) saa yh­tey­den it­se­riit­toi­sen nuo­ren mie­hen (Ch­ris Evans) kän­nykkään. Mo­der­nin in­for­maa­tio­tek­no­lo­gian ympä­ril­le kyhät­ty draa­ma on lu­paa­va, mut­ta pää­pa­rin näyt­te­lijän­lah­jat lop­pu­vat viedäk­seen jän­ni­tettä eteenpäin. Kä­si­kir­joi­tus on täynnä pik­kunäppä­riä yk­si­tyis­koh­tia. Koh­ta­lai­ses­ti teh­ty ”­huo­no” elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuvan laatu, vaikka jonkin verran pakkausongelmia mm. pensaikoissa ja rajapinnoissa. Tyylikäs ja tehokas ääniraita. Ekstroissa neljä poistettua kohtausta ja vaihtoehtoloppu kommentein, kommenttiraita, 73 min. dokumenttia ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy