Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kiitorata

Airport 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1970Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 78442EAN: 3259190357099

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Air­port-­sar­jan en­simmäi­nen ka­tast­ro­fie­lo­ku­va si­joit­tuu len­to­kentäl­le, jon­ka pääl­le is­kee ker­ral­la var­si­nai­nen vyö­ry on­gel­mia ai­na lu­mi­myrs­kystä pom­mi­mie­heen.

Air­port-sar­jan en­simmäi­nen ka­tast­ro­fie­lo­ku­va si­joit­tuu len­to­kentäl­le, jon­ka pääl­le is­kee ker­ral­la var­si­nai­nen vyö­ry on­gel­mia ai­na lu­mi­myrs­kystä pom­mi­mie­heen. On­gel­mia rat­ko­taan niin määrä­tie­toi­sel­la an­tau­muk­sel­la, että voi­si hy­vin ku­vi­tel­la kat­so­van­sa BBC:n Lent­to­kenttä -sar­jan Ext­re­me ver­sio­ta. Myö­hem­piin osiin ver­rat­tu­na tämä on ehkä ai­noa, jo­ta voi­si pitää myös oi­kea­na ka­tast­ro­fie­lo­ku­va­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikäisekseen hyvä kuva, joka on paitsi moitteettoman levollinen myös väritoistoltaan yllättävän toimiva. Lievää reunavärinää on havaittavissa. Myös ääniraita hoitaa tehtävänsä suuremmitta säröittä. Ekstroissa traileri. Kannessa räikeästi virheellinen kesto. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy