Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tulessa syntynyt 2 - Firestarter 2: Rekindled

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 162 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.74*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

TV:l­le teh­ty, höl­mis­tyttävän kun­nian­hi­mo­ton toi­min­tajännä­ri yli­luon­nol­li­sia ky­kyjä omaa­vas­ta nai­ses­ta, jo­ta alaan eri­kois­tu­nut sa­lajär­jestö jah­taa.

TV:l­le teh­ty, höl­mis­tyttävän kun­nian­hi­mo­ton toi­min­tajännä­ri yli­luon­nol­li­sia ky­kyjä omaa­vas­ta nai­ses­ta, jo­ta alaan eri­kois­tu­nut sa­lajär­jestö jah­taa. Vä­kinäi­nen ja kaa­voi­hin kan­gis­tu­nut, vaik­ka Step­hen Kin­gin ai­hee­seen poh­jau­tuu­kin.
Kii­tettävän tark­ka, mut­ta vaih­te­le­van ra­kei­nen ku­va, jos­sa vi­not ää­ri­vii­vat elävät ta­val­lis­ta enemmän. Vi­suaa­li­set te­hos­teet ovat par­haim­mil­laan koh­tuul­lis­ta tv-ta­soa. Puh­das, mu­ka­van mu­siik­ki­la­tauk­sen sisältävä ää­ni­rai­ta. Ekst­ra­ton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy