Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Shrek 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 109912EAN: 5050583014166

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ap­pi­van­hem­pien ta­paa­mi­ses­ta ker­to­va en­simmäi­nen jat­ko-o­sa on mai­nion ykkö­so­san jäl­keen hie­noi­nen pet­ty­mys.

Ap­pi­van­hem­pien ta­paa­mi­ses­ta ker­to­va en­simmäi­nen jat­ko-o­sa on mai­nion ykkö­so­san jäl­keen hie­noi­nen pet­ty­mys. Ajoit­tain to­ki ti­kah­dut­ta­van haus­ka, mut­ta nyt tah­ti on vä­sy­neem­pi ja mu­ka­na on aiem­paa enemmän alapää­huu­mo­ria. En­simmäi­nen mu­siik­ki­nu­me­ro on hä­kel­lyttävän huo­no, mut­ta sen jäl­kei­set dis­neymäi­semmät ja myös mo­der­nim­mat esi­tyk­set on­nek­si toi­mi­vat mut­kit­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti erittäin korkeatasoinen julkaisu, joka on juuri niin terävä ja komean värikäs kuin vain animaatioelokuva voi olla. Pinnoissa esiintyy lievää eloa ja myös blokkiintumista jos tarkkaan katsoo, mutta häiriöksi asti kummastakaan ei ole. Ääniraita on tarjolla sekä alkuperäiskielisenä että suomeksi ja ruotsiksi dubattuna, DD5.1-koodattuna kaikki. Ääniraita osaa käyttää tehosteita ja musiikkia edukseen, eikä äänityöskentelyä käy vähätteleminen. Iso miinus tulee pakkomainoksista elokuvan alussa, jollaisia ei pitäisi koskaan tahtomattaan joutua katsomaan. Ekstroissa kaksi tekijöiden informatiivista kommenttiraitaa (ohjaajat Asbury ja Vernon sekä tuottaja Aron Warner ja leikkaaja Mike Andrews), interaktiivinen kohtaus (8 min.), animointimokia (3 min), musiikkivideo, laula mukana, pelejä, DVD-ROM osio ja silputtu valikoima making of –henkisiä pätkiä (26 min.). (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy