Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

West Wing - 3. kausi

The West Wing 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001-2002Kesto: 909 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
LBX 1.78*
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 201298EAN: 7321944336493

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sar­jan kol­mas kau­si al­kaa 9/11-is­ku­jen joh­dos­ta eri­kois­jak­sol­la, jo­ka kä­sit­te­lee ter­ro­ris­mia selväjär­ki­sen laa­ja­kat­sei­ses­ti sor­tu­mat­ta liiak­si sen enempää so­ta­hur­mok­seen kuin Fah­ren­heit 9/11 -­tyyp­pi­seen ty­ki­tyk­seen.

Sar­jan kol­mas kau­si al­kaa 9/11-is­ku­jen joh­dos­ta eri­kois­jak­sol­la, jo­ka kä­sit­te­lee ter­ro­ris­mia selväjär­ki­sen laa­ja­kat­sei­ses­ti sor­tu­mat­ta liiak­si sen enempää so­ta­hur­mok­seen kuin Fah­ren­heit 9/11 -tyyp­pi­seen ty­ki­tyk­seen. Kau­den pu­nai­sen lan­gan muo­dos­taa pre­si­den­tin pitkään sa­laa­man MS-tau­din jul­ki­tu­lo ja sitä seu­raa­va oi­keuskä­sit­te­ly.
MS-tau­din puin­ti jää kui­ten­kin pal­jol­ti ta­ka-a­lal­le, ja Val­koi­sel­la ta­lol­la on ai­kaa sin­koi­tua uu­del­leen­va­lin­ta­kam­pan­jan val­mis­te­lui­hin ja kä­si­tellä muu­toin­kin mo­nen­lai­sia ih­mis­kun­taa kos­ket­ta­via ai­hea­luei­ta ai­na työ­nar­ko­ma­nias­ta nai­sa­sioi­hin ja IRA-neu­vot­te­luis­ta uu­sia in­no­vaa­tioi­ta lu­paa­van hiuk­kas­kiih­dyt­ti­men ra­ken­ta­mi­seen. Vi­lah­taa­pa mu­ka­na tyy­li­tel­ty Suo­men vaa­ku­na­kin Hel­sin­gin neu­vot­te­lui­den merk­kinä. Oman mu­ka­van lisänsä tuo­vat MS-tau­din sa­lai­lun ja lä­hes­ty­vien uu­sien vaa­lien in­noi­ta­mat ta­kau­mat en­simmäi­sen vaa­li­kam­pan­jan ajoil­le. Ai­noas­taan kau­den fi­naa­li le­lu­so­ti­lai­neen ja pa­kol­li­si­ne me­ne­tyk­si­neen tun­tuu hi­ve­nen hep­poi­sal­ta ja imp­ro­vi­soi­dul­ta.

Kuva & ääni

Kuva on harmillisesti letterboksattu, mikä verottaa toki kuvan terävyyttä, mutta jälki on silti vielä miellyttävän jäsentyneen rajoissa. Väritoistoltaan jälki on ensiluokkaista, eikä roskaakaan esiinny - kuten televisiotuotannossa ei pitäisikään. Ääniraita toistaa dialogin välittömästi, ja selviää vähäisistä muista virikkeistä puhtaasti. Korkeatasoisessa tekstityksessä pistää tällä kertaa silmään yksi triviaalimoka kun nettiosoite http://www.lemonlyman.fi annetaan vahingossa muodossa http://www.lemon-lyman.com, joka ei olekaan rekisteröity sarjan tuotantoyhtiölle - ei sillä että kumpikaan osote oikeasti sisältäisi ohjelmassa nähtyä verkkosivua. Kuudella erikseen pakatulla DVD:llä.

Ekstrat

Ohjaajat: Christopher Misiano, Thomas Schlamme, Alex Graves, Jon Hutman, Paris Barclay, Vincenr Misiano, David Nutter ja Jeremy Kagan. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy