Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Unelmien siivet

Saint-Ex 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 82 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.61*
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 2994EAN: 6415018617166

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Rans­ka­lai­ses­ta pos­ti­lentäjä­le­gen­das­ta, Pik­ku Prins­sin kir­joit­ta­jas­ta de Saint-E­xu­pe­rystä teh­ty elämän­ker­tae­lo­ku­va ei jak­sa säväyttää ai­heel­laan, pu­hu­mat­ta­kaan muis­ta ar­vois­taan.

Rans­ka­lai­ses­ta pos­ti­lentäjä­le­gen­das­ta, Pik­ku Prins­sin kir­joit­ta­jas­ta de Saint-E­xu­pe­rystä teh­ty elämän­ker­tae­lo­ku­va ei jak­sa säväyttää ai­heel­laan, pu­hu­mat­ta­kaan muis­ta ar­vois­taan. Ai­ka­ker­rok­sis­sa kul­ke­va draa­ma ei saa vauh­tia edes eri­no­mai­sis­ta näyt­te­lijöistään, Bru­no Gan­zis­ta ja Mi­ran­da Ric­hard­so­nis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on samea ja epätodellinen. Studiokuvissa on liikaa sinistä lamppua. Ääniraita painottaa keskikanavaa, nyansseja käytetään kuitenkin tahdikkaasti. Ekstroja ei ole. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy